Om oss

Om EuroCoast AB

Eurocoast Marine AB bildades våren 1991. Vi har god erfarenhet inom branschen.

Verksamheten består i egen tillverkning och försäljning av marinrelaterade produkter såsom flyt-bryggor, båtbommar, tillbehör, kätting, schacklar, etc.

Vi är idag fyra fast anställda året om och på våren är det alltid behov att projektanställa ytterligare 3-4 personer. Vi finns i Uddevalla i egenägda fabrikslokaler, 1.200kvm inomhus och 18.000kvm uteplats ger oss mycket bra tillverkning och lagringsutrymmen.

För att till kund säkerställa en teknisk kapacitet med korta installationstider har Vi ett väl genomarbetat prefabrikationssystem som gör att bryggor och bommar monteras på minsta möjliga tid.

Eventuella garantiåtaganden utföres omgående efter gemensam godkänd besiktning.

Reservdelar

För omgående leveranser finns bommar, bryggkomponenter och reservdelar alltid i lager. Beställning görs enklast genom telefonsamtal eller e-mail.

Miljöcertifierad

Vi arbetar efter kvalitéts- och Miljöledningssystem enligt EN ISO 9001: 2000 och ISO 14001. Detta syftar till att kvalitetssäkra utlovade tjänster och produkter till kund.

Korta Installationstider

För att till kund säkerställa en teknisk kapacitet med korta installationstider har vi ett väl genomarbetat prefabrikationssystem som gör att bryggor och bommar monteras på minsta möjliga tid.

EuroCoast känner till havets förutsättningar – våra bryggor är unika

Vi tillverkar produkter som borgar kvalité och håller även i hårt väder.Trygghet i ur och skur.

Lång Livslängd

Vår egna stora fabrikslokaler ger oss frihet för att hjälpa dig oavsett projektstadie.

Egen fabrikslokaler

Med vår prefabrikationssystem gör att bryggor och bommar monteras på minsta möjliga tid.

Snabba Leveranser

Kontakta oss för en diskussion och offert för din brygga

Eurocoast bygger och installerar alla typer av bryggor och hamnanläggninga, det kan vara en liten brygga att bada från ett stort bryggdäck för kräftskivor i kvällssol.